Samensmelting Spartana - HZ 93

Volleybalclub Spartana zag het licht in 1982 toen enkele volleyballende ploegen uit Hofstade, Elewijt, Perk en Steenokkerzeel zich verenigden. Bijna 40 jaar later was Spartana uitgegroeid tot een traditieclub in de volleybalwereld en kende het de laatste jaren onder leiding van voorzitter Geert Streulens een professionalisering in de werking en een heropleving in enthousiasme en aantal leden.

Eind 2019 kondigden de bestuursleden van Spartana aan dat de tijd aangebroken was voor een nieuw team bestuurders. Na een zoektocht van een half jaar werden echter onvoldoende kandidaten gevonden voor de vorming van een volwaardig nieuw bestuur en werd de hand uitgestoken naar Volleybalclub HZ93 om door middel van een sportieve samensmelting van beide clubs een doorstart te maken in Steenokkerzeel.

Het is onze bedoeling om het volleybal aanbod voor jeugdspelers te blijven organiseren in de gemeente Steenokkerzeel, gaande van instappers/volleybalschool tot U17. Hierbij steunen we op de jarenlange ervaring van de jeugdwerking van HZ93 en Spartana.

Voor meer info kan je een berichtje sturen via de contactpagina of rechtstreeks een lid van het bestuur contacteren.