Lenteverkoop HZ'93: Hopstader en Wafels

Nu de lente terug in het land is, organiseren we terug een lenteverkoop.

Ons eigen clubbier, de "Hopstader" is ondertussen een klassieker. Het bier is 6,9%, gebrouwen op basis van 4 moutsoorten (pils, pale ale, munich en cara) en 3 Belgische hops (hallertau perle, Challenger en cascade), en wordt door kenners als fris, hoppig en als ideaal voor tijdens een terrasje of bbq omschreven. Ook dit jaar hebben we een nieuw brouwsel van "Hopstader" gemaakt. Dit is ondertussen geproefd door ons biercomité en klaar voor verkoop.

Om de kans te geven ook met een niet-alcoholische verkoop de club te steunen, gaan we dit jaar tesamen met het bier ook wafeltjes en truffels verkopen.

Via deze lenteverkoop kan je als clublid een deel van je lidgeld (max 60 eur) terugverdienen, rekening houdend met wat je reeds hebt verkocht tijdens de wijnactie. Per verkochte fles/doos verdien je 2 eur terug.

Bestellen kan tot 14 april.
Je betaalt op voorhand het volledige bedrag op rekeningnr.
BE13 7360 4642 1739 met vermelding van LENTEVERKOOP – je naam – je ploeg. De korting van 2€ per fles/doos wordt binnen de week terug gestort op uw rekening.

De bestelling kan afgehaald worden op zaterdag 27 april tijdens de jeugdwedstrijden. Een goede gelegenheid om ook eens te komen supporteren voor onze jeugd spelers.